Wat zeggen onze klanten

Rosh
Roshcosmetics.com

Creatieve en interessante ideeën, gecombineerd met technische knowhow en efficiëntie, zorgen voor een uitstekende ervaring en een geweldig eindresultaat.

Kees
Keeskoekcoaching.nl

Wijgaanonline.nl was uiterst efficiënt en meegaand. De communicatie was uitstekend en we zijn erg tevreden over het resultaat.

Wouter
Vertisign.nl

Prachtige webshop gekregen van Wijgaanonline.nl. Mijn bezoekers hebben mij al veel complimenten gegeven. Wijgaanonline.nl is zeker een aanrader!

Diana
Opzuidadvocaten.nl

Voor ons advocatenbureau hadden we een nieuwe website nodig. We hebben een prachtige website gekregen van Wijgaanonline.nl, de website is duidelijk een verlenging van ons kantoor en straalt uit hoe wij ons willen representeren.

Janny
Jannydierx.nl

Heel erg veel dank voor de uitstekende dienstverlening in de afgelopen tijd. De website ziet er uitstekend uit en heeft zijn doel bereikt!

Marc
Energysocks.nl

Wijgaanonline.nl is uiterst behulpzaam geweest bij al onze website-ontwikkelingen, ze hebben snelle responstijden en een team dat altijd blij is om te helpen. Ik raad ze iedereen aan!

Kevin
Thuiszorghealingtouch.nl

Wijgaanonline.nl heeft uitstekend mijn website ontworpen volgens mijn visie. Ze waren super responsief gedurende het hele proces en bereid om aan elk klein detail te werken totdat ik tevreden was met mijn website. Ik zou ze absoluut zonder voorbehoud aanbevelen.

Jacqueline
Jmexpress.nl

Uitstekende service, zeer professioneel, niets was een probleem voor hen en alle vragen werden destijds beantwoord en behandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Bram
Bramverbruggen.nl

Eenvoudige en betrouwbare samenwerking. Prijs-prestatieverhouding perfect.