FAQs

Heb je een vraag? Krijg hier alle antwoorden

De kosten staan op onze website weergegeven en hangen af van het soort website dat je wilt hebben. Je kunt kiezen tussen drie verschillende soorten pakketten. Naast deze pakketten zijn er eventuele uitbreid mogelijkheden tegen een voordelige prijs. Voor meer informatie over deze pakketten, bekijk dan de homepage.

Wijgaanonline.nl is een onderdeel van Creativs. In totaal hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Wijgaanonline.nl richt zich speciaal op starters en MKB+ die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Vanaf het moment van de eerste betaling en na het aanleveren van de content is jouw website binnen 2 weken online. Is het van belang dat de website eerder wordt opgeleverd? Neem dan contact met ons op.

Ben je goed voorbereid of ben je al in bezit van een website? Dan kun je de teksten en afbeeldingen hiervan in jouw persoonlijke Wijgaanonline.nl map plaatsen. Heb je nog geen tekst en afbeeldingen en geef je dit liever uit handen? Dan is er de mogelijkheid om dit door Wijgaanonline.nl te laten doen. Bekijk hier wat de totale kosten zullen worden als je voor deze optie kiest!

Jazeker! Wij bouwen onze websites met een website beheersysteem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen een aanpassen. Het beheersysteem, WordPress, is zeer eenvoudig om mee te werken waardoor het voor iedereen mogelijk is om zelf content te plaatsen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Nee, dat is geen probleem! Bij oplevering van de website geven wij een handleiding mee met instructievideo’s. Daarbij is WordPress een erg gebruiksvriendelijk platform wat je zo onder de knie hebt. Kom je er toch niet uit? Geen probleem, tegen een vergoeding van €60,- per uur helpt een van onze professionals je met het aanpassen van je website.

Ja, wij regelen alles voor je. Van het bouwen van de website, en ook het hosten van de website. Bij het onderhoudspakket vanaf € 9,99 zorgen wij er ook voor dat de updates uitgevoerd worden en er backups gemaakt worden. Je hebt dus geen omkijken naar de technische zaken en je kan je bezig houden met jouw bedrijf. Vanaf € 27 kun je bij ons een complete, professionele website laten maken!

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. De registratie van een domein is zelfs helemaal gratis! Voor de meest gebruikte domein extensies zoals .com, .eu, .net en .org en voor een .nl domein na het eerste jaar rekenen wij € 15,- per jaar voor de domeinregistratie.

Je ontvangt elke maand op de eerste van de maand een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Deze kun je met automatische incasso, iDEAL Paypal, Creditcard of via een overboeking betalen.

Na de betaling wordt de opdracht eerst bevestigd. Je krijgt dan een persoonlijke online ruimte (Google Drive) om jouw content, indien nodig, op te leveren. Daarbij ontvang je een planning met de werkzaamheden die wij uitvoeren en de momenten waarop jij betrokken wordt in het proces. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Zoals bij het opleveren van de content en de feedback ronde. Binnen 2 weken staat je website online.

Bij het afnemen van een van onze pakketten, lease je als het ware jouw website. Na 12 maanden is de website volledig in jouw bezit. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Zeg je je pakket op binnen de 12 maanden en wil je jouw website behouden? Dan betaal je Wijgaanlonline.nl het resterende bedrag.

Nee, alleen wanneer jij er zelf voor kiest om bepaalde taken uit handen te geven aan Wijgaanonline.nl. Denk aan het laten schrijven van teksten, afbeeldingen of een logo. Deze is geheel optioneel en zelf online samen te stellen.

Onze pakketten hebben een opzegtermijn van 1 maand.

Ben je na het opleveren nog niet helemaal tevreden met jouw website? Overweeg dan een extra correctieronde. Wij willen dat jij tevreden bent over Wijgaanonline.nl en kijken graag nog eens naar jouw wensen. Toch geen correctieronde en liever je geld terug? Neem dan binnen 7 dagen contact op met het support team.

Naast het bouwen van een premium website of webshop kun je bij ons ook terecht voor: - (SEO) teksten laten schrijven - Ontwerpen van een logo en huisstijl - Opzetten van Social Media accounts - SEO voor je website - Google AdWords - Facebook adverteren Heb je interesse in bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

External image

Heb je een vraag? Neem contact op

Is je vraag niet beantwoord, vul dan hieronder een terugbel verzoek in en wij nemen contact met je op.