FAQs

Heb je een vraag? Krijg hier alle antwoorden

De kosten staan op onze website weergegeven en hangen af van het soort website dat je wilt hebben. Je kunt kiezen tussen drie verschillende soorten pakketten. Naast deze pakketten zijn er eventuele uitbreid mogelijkheden tegen een voordelige prijs. Voor meer informatie over deze pakketten, bekijk dan de homepage.

Vanaf het moment van de eerste betaling en na het aanleveren van de content is jouw website binnen 2 weken online. Is het van belang dat de website eerder wordt opgeleverd? Neem dan contact met ons op.

Ben je goed voorbereid of ben je al in bezit van een website, dan kun je de teksten en afbeeldingen hiervan in uw persoonlijke Wijgaanonline.nl map plaatsen. Heb je nog geen tekst en afbeeldingen en geef je dit liever uit handen? Dan is er de mogelijkheid om dit door Wijgaanonline.nl te laten doen. Bekijk hier wat de totale kosten zullen worden als je voor deze optie kiest!

Nee dat is geen probleem! Bij oplevering van de website geven wij een handleiding mee met instructievideo’s. Daarbij is WordPress een erg gebruiksvriendelijk platform wat je zo onder de knie hebt. Kom je er toch niet uit? Geen probleem, tegen een vergoeding van €60,- per uur helpt een van onze professionals je met het aanpassen van je website.

Na de betaling wordt de opdracht eerst bevestigd. Je krijgt dan een persoonlijke online ruimte (Google Drive) om jouw content, indien nodig, op te leveren. Daarbij ontvang je een planning met de werkzaamheden die wij uitvoeren en de momenten waarop jij betrokken wordt in het proces. Zo weet je precies wat je te wachten staat. Zoals bij het opleveren van de content en de feedback ronde. Binnen 2 weken staat je website online.

Ben je na het opleveren nog niet helemaal tevreden met jouw website? Overweeg dan een extra correctieronde. Wij willen dat jij tevreden bent over Wijgaanonline.nl en kijken graag nog eens naar jouw wensen. Toch geen correctieronde en liever je geld terug, neem dan binnen 7 dagen contact op met het support team.

Bij het afnemen van een van onze pakketten, lease je als het ware jouw website. Na 12 maanden is de website volledig in jouw bezit. Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen. Zeg je je pakket op binnen de 12 maanden en wil je jouw website behouden? Dan betaal je Wijgaanlonline.nl het resterende bedrag.

Bij ons betaal je met SEPA Incasso, iDEAL, Creditcard of Paypal. IDEAL is het meestgebruikt in Nederland en heeft een service die veelal bekend is in Nederland en bewezen veilig is.

Alleen wanneer jij er zelf voor kiest om bepaalde taken uit handen te geven aan Wijgaanonline.nl. Denk aan het laten schrijven van teksten, afbeeldingen of een logo. Deze is geheel optioneel en zelf online samen te stellen.

Onze pakketten hebben een opzegtermijn van 1 maand.

External image

Heb je een vraag? Neem contact op

Is je vraag niet beantwoord, vul dan hieronder een terugbel verzoek in en wij nemen contact met je op.