Nieuws

Studio Kahuna is opgericht om iedereen de mogelijkheid te geven in het bezit te zijn van een professionele website of webshop.

WordPress website laten maken

WordPress website laten maken

Bij Studio Kahuna kan jij je WordPress website laten maken. Waarom je kiest voor Studio Kahuna? Studio Kahuna levert moderne WordPress websites met een strak design. Deze WordPress websites zijn geoptimaliseerd voor Google. Dit houdt in dat de website voldoet aan de...

read more

Waarom Studio Kahuna?

Bij Studio Kahuna koop je niet simpelweg een website. Wij gaan met jou de samenwerking aan voor een kickstart van je onderneming. We zorgen ervoor dat je snel over een mooie en goedwerkende website beschikt. Zo helpt Studio Kahuna je te focussen op wat écht belangrijk is.

 

Beste prijs/kwaliteit

Een beter design, alles customizable en dat voor een eerlijke prijs. Bij Studio Kahuna kan het. Andere wensen, zoals een website met veel pagina’s of producten? Neem dan contact met ons op.

Volledige controle na oplevering

Zodra je website is opgeleverd kun je via WordPress de website zelf onderhouden. Je kunt dus zelf teksten en afbeeldingen toevoegen, plugins installeren of nieuwe pagina’s aanmaken.

Snelle oplevering

We weten maar al te goed hoe belangrijk het is om snel van start te kunnen gaan. Daarom staat jouw nieuwe website binnen twee weken online!

Responsive design

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet vanaf elk apparaat: desktop. mobiel en tablet. 

 

P

Uitstekende support

Heb je een vraag of loop je vast bij het aanpassen van iets binnen je website? De helpdesk neemt alle tijd om je te helpen. Wij zijn iedere dag bereikbaar tussen 9:00 – 20:00 uur. Liever contact opnemen via de mail? Jouw vraag wordt dan binnen 24 uur beantwoord.

Proffesioneel UX design

Het is belangrijk dat je website aansluit bij je doelgroep, waardoor je deze makkelijk kunt bereiken. Wij ontwerpen de website zo, dat jouw doelgroep zich volledig thuis voelt op de website.

i

Nederlandse handleiding

Nog  een beginner in WordPress? Geen probleem! Bij oplevering voorzien we je van een digitale handleiding, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden. Deze handleiding bevat ook instructievideo’s om het te vergemakkelijken.

Google vriendelijk (SEO)

De websites wordt Google vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat jouw website voeldoet aan de technische eisen van Google en dat indexatie wordt vergemakkelijkerd.

Het leven is te kort om middelmatig werk te leveren. Laten we beginnen met creëren.