Wijgaanonline.nl

Wij maken websites. We worden gedreven door de innerlijke drang om iets te maken dat beter is. Een beter design, een betere mate van aanpasbaarheid en een betere prijs.

Alle goede dingen komen in drieën

Bij Wijgaanonline.nl geloven we heilig dat alle goede dingen in drieën komen. Daarom volgen we bij alles wat we doen de volgende drie regels: doe het juiste, doe altijd je best en laat zien dat je erom geeft. Deze drie regels passen we toe bij al onze projecten.

Onze missie

Het is onze missie om echt iets nuttigs te bouwen, iets dat ondernemen eenvoudiger, aangenamer en productiever maakt. Ons werk is om te begrijpen wat jij wilt en dat vervolgens te vertalen naar het ontwerp van jouw website.

 

Al ons werk

Team Wijgaanonline.nl

Wijgaanonline.nl bestaat uit  een collectief van verschillende specialisten. Mogen wij jullie voorstellen aan dit geweldige team.

Maarten

Creative and Devops

Thomas

Creative and Sales

Nic

Content Specialist

Jamilla

Communications

Brigitte

Content Specialist

Jij?

Open vacature

Waarom Wijgaanonline.nl?

 

Bij Wijgaanonline.nl koop je niet simpelweg een website. Wij gaan met jou de samenwerking aan voor een kickstart van je onderneming. We zorgen ervoor dat je snel over een mooie en goedwerkende website beschikt. Zo helpt Wijgaanonline.nl je te focussen op wat écht belangrijk is.

 

 

Beste prijs/kwaliteit

Een modern design, alles customizable en dat voor een eerlijke prijs. Bij Wijgaanonline.nl kan het. Andere wensen, zoals een website met veel pagina’s of producten? Neem dan contact met ons op.

Volledige controle na oplevering

Zodra je website is opgeleverd kun je via WordPress de website zelf onderhouden. Je kunt dus zelf teksten en afbeeldingen toevoegen, plugins installeren of nieuwe pagina’s aanmaken.

Snelle oplevering

We weten maar al te goed hoe belangrijk het is om snel van start te kunnen gaan. Daarom staat jouw nieuwe website binnen twee weken online!

Responsive design

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet vanaf elk apparaat: desktop. mobiel en tablet. 

 

P

Support van professionals

Heb je een vraag of loop je vast bij het aanpassen van iets binnen je website? Bekijk dan een van onze handleidingen of instructievideo’s. Kom je er nog niet uit? Dan kunnen onze profs je helpen voor €15 per kwartier.

Proffesioneel UX design

Het is belangrijk dat je website aansluit bij je doelgroep, waardoor je deze makkelijk kunt bereiken. Wij ontwerpen de website zo, dat jouw doelgroep zich volledig thuis voelt op de website.

i

Nederlandse handleiding

Nog  een beginner in WordPress? Geen probleem! Bij oplevering voorzien we je van een handleidingen, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden. Deze handleidingen bevatten ook instructievideo’s om het te vergemakkelijken.

Google vriendelijk (SEO)

De websites wordt Google vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat jouw website voeldoet aan de technische eisen van Google en dat indexatie wordt vergemakkelijkerd.

Het leven is te kort om middelmatig werk te leveren. Laten we beginnen met creëren.