Beter scoren in Google door Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Jij wilt toch ook het maximale halen uit je website en zo hoog mogelijk positie bereiken in Google? Voor een laag maandelijks bedrag tillen wij jouw bedrijf naar een ander niveau. Hieronder staat een overzicht van onze SEO abonnementen.

Nu al vanaf €75 p/m

*Maandelijks opzegbaar

External image
Wat SEO voor jouw business kan betekenen.

Beter vindbaar worden met uw website?

Waarom is SEO zo belangrijk?

Voor bijna iedereen start de zoektocht naar een product of bedrijf in een zoekmachine. Om onder de aandacht van je doelgroep te komen en leads te genereren moet je dus gewoon bovenaan in de zoekmachines staan. Zelfs als mensen de aankoop uiteindelijk offline doen. Zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) is dan ook essentieel voor lead generatie.

Wat betekent SEO dan in de praktijk?

Er zijn heel veel rankingfactoren en hoeveel dat er exact zijn, dat weet Google zelf alleen. Wat we wel weten is dat al die factoren onder te brengen zijn in 3 hoofd categorieën:
- techniek
- content
- autoriteit
Waarbij techniek en content eigenlijk voornamelijk afgestemd moeten zijn op de bezoeker van je website. Als je bezoeker tevreden is en vindt wat hij of zij zoekt dan zal de autoriteit in theorie na verloop van tijd vanzelf moeten stijgen.

Shiftkey image
Shiftkey image
Jij wilt toch ook het maximale halen uit je website en zo hoog mogelijk in Google scoren?

Het proces

 • Kies een pakket - Kies een SEO pakket dat bij jouw doelstelling past.

 • Intake - Onze online strateeg belt je op voor een kennismakingsgesprek. Hier leren we jouw bedrijf kennen en worden je doelen besproken.

 • SEO plan - Onze SEO specialisten gaan aan de slag met het maken van een strategisch plan. Dit word met jou besproken en daarna in werking gezet.

 • Data - Meten is weten! Wij monitoren alles en zorgen ervoor dat alle data voor je beschikbaar is. Eventueel passen we de strategie tussendoor aan om zo een beter resultaat te krijgen.

 • Resultaat! - Je website of webshop gaat hoger ranken in de zoekresultaten en bouwt zo meer bekendheid en conversie op.

Zij gingen je al voor!

Diana Hopmans
Op Zuid Advocaten

Voor ons advocatenbureau hadden we een nieuwe website nodig. We hebben een prachtige website gekregen van Wijgaanonline.nl, de website is duidelijk een verlenging van ons kantoor en straalt uit hoe wij ons willen representeren.

Kees Koek
Kees Koek Coaching

Wijgaanonline.nl was uiterst efficiënt en meegaand. De communicatie was uitstekend en we zijn erg tevreden over het resultaat.

Janny
Mediation In Strafzaken

Heel erg veel dank voor de uitstekende dienstverlening in de afgelopen tijd. De website ziet er uitstekend uit en heeft zijn doel bereikt!

Jacqueline
JM Express

Uitstekende service, zeer professioneel, niets was een probleem voor hen en alle vragen werden destijds beantwoord en behandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Rosh
Rosh Cosmetics

Creatieve en interessante ideeën, gecombineerd met technische knowhow en efficiëntie, zorgen voor een uitstekende ervaring en een geweldig eindresultaat.

Kevin

Zou dit bedrijf volledig aanbevelen aan iedereen, heel eerlijk en zeer professioneel en heel goed in wat ze doen, bedankt jongens!

Klaar om in jouw website te investeren?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is zoveel meer dan alleen een aantal woorden in een tekst voegen. Om jouw website of webshop goed te laten scoren zal er dus constant aan de SEO gewerkt moeten worden. Wij nemen dit graag voor je uit handen.

Vind een pakket dat bij je past

Of je nu een nieuwe onderneming start of een bestaand bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, wij kunnen je helpen jouw vindbaarheid te vergroten.

SEO - Startup/ZZP
Maandelijks
75

€ 199,- eenmalige kosten

 • 1 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:
 • Zoekwoord-onderzoek (tot 5 zoekwoorden)
 • Aanpassen/schrijven van teksten
 • Maandelijkse rapportage
 • Focus op 5 zoekwoorden
 • Linkbuilding (c.a. 5 links per maand)
Selecteren
SEO - MKB
Maandelijks
147

€ 299,- eenmalige kosten

 • 2 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:
 • Zoekwoord-onderzoek (10 – 15 zoekwoorden)
 • Aanpassen/schrijven van teksten
 • Maandelijkse rapportage
 • Focus op 10 zoekwoorden
 • Linkbuilding (c.a. 10 links per maand)
Selecteren
SEO - Business
Maandelijks
247

€ 499,- eenmalige kosten

 • 4 uur p.m. werken aan de vindbaarheid van de website:
 • Zoekwoord-onderzoek (20 – 30 zoekwoorden)
 • Aanpassen/schrijven van teksten
 • Maandelijkse rapportage
 • Focus op 20 zoekwoorden
 • Linkbuilding (c.a. 20 links per maand)
Selecteren

Voor dit (SEO) abonnement geldt een minimale contractsduur van 3 maanden

Al onze prijzen zijn excl. btw

We werken samen met bedrijven van elke omvang, verspreid over heel Nederland

Veel Gestelde Vragen

Wat is SEO?

SEO – (Search Engine Optimization) is een verzamelnaam voor alle stappen die nodig zijn om hoog te scoren in Google. Een combinatie van verschillende van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing etc.. Alle technieken die ingezet worden om de waarde van je website te vergroten vallen onder SEO.

Hoe gaan jullie te werk?

Na het kiezen van een pakket, plannen wij een telefonische intake met je in. Hier zullen wij jouw doelstellingen bespreken en vervolgens een SEO plan gaan maken. Dit doen we volledig in samenwerking met jou. Daarna zetten wij dit plan in werking en houden de vooruitgangen constant bij.

Na hoelang ga ik resultaat zien?

Dit verschilt per branche en het aantal concurrenten. Meestal zie je na een aantal weken al snel resultaat. Alles wordt gemeten en bijgehouden zodat je een duidelijk overzicht hebt van de geboekte resultaten in real-time.

Zit ik vast aan een contract?

Bij onze SEO abonnementen geldt een minimale contractsduur van 3 maanden. Na deze periode is het resultaat namelijk pas goed te meten. Na deze 3 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar.

Zijn er opstartkosten?

Bij onze SEO abonnementen berekenen wij een eenmalige setup-fee.

Een andere vraag? Stel je vraag hier

Hulp nodig met je keuze?

Wij adviseren je graag in het maken van een keuze welk pakket goed bij jouw situatie past. Plan een kennismaking gesprek in met een van onze SEO specialisten.