Hoe gaan we te werk?

We hebben een geweldig filmpje samengesteld die jou laat zien hoe we samen te werk gaan. Verder op deze pagina vindt je de stappen, stap voor stap uitgelegd.

Hoe gaan we te werk?

We hebben een geweldig filmpje samengesteld die jou laat zien hoe we samen te werk gaan. Verder op deze pagina vindt je de stappen, stap voor stap uitgelegd.

Stappenplan

Binnen twee weken online

 

Met Wijgaanonline.nl beschik je binnen twee weken over je eigen WordPress website. We  houden ons aan een aantal stappen zodat we het designproces zo effectief mogelijk kunnen doorlopen.

1 – Kies welke website bij jou wensen past.
Je begint je avontuur bij Wijgaanonline.nl door het kiezen van het soort website dat je wenst te hebben. Kom je er niet uit met de verschillende voorbeelden en spreek je liever één van onze adviseurs dan kun je contact opnemen via chat, mail of telefoon.
2 – Upload de content voor jouw website.
Ben je in bezit van afbeeldingen en tekst voor de nieuwe website? Lever dit aan tijdens het afrekenen.
3 – Wij komen met de eerste versie van jouw website.
Met alle informatie vanaf jouw kant, gaan wij nu voor jou aan de slag. Binnen vijf dagen na het aanleveren van de content, ontwerpen wij de eerste versie van jouw website. Wees niet bang ons team geeft je de kans om feedback te geven zodat we samen tot de perfecte website komen.
4 – Geef feedback op de eerste versie.
Tijdens de feedback ronde krijg je de kans om één keer op- en aanmerkingen te geven op de ontworpen website. Ben je niet tevreden over de kleuren of heb je liever andere afbeeldingen? Dat is geen probleem! Ons team is flexibel en levert graag naar jouw wensen.
5 – Jouw website is klaar!
Vijf dagen na de feedback sessie ontvang jij van ons jouw eigen professionele website. Die je vanaf dit moment helemaal zelf gemakkelijk kunt onderhouden via het WordPress systeem. Bang dat je niet weet hoe dit werkt? Geen zorgen, je ontvangt een handleiding van jouw website zodat je gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen of producten kunt aanpassen of toevoegen.
6 – Wijgaanonline.nl staat altijd voor je klaar, ook zodra jouw website online is.
Maandelijks zal je website geüpdate worden en vragen kunnen te allen tijde gesteld worden via chat, mail of telefoon.

Wat als mijn website klaar is?

Als je website klaar is kan je deze volledig zelf beheren via een drag en drop functie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat jouw website altijd voorzien is van de nieuwste updates en back-ups. Kom je ergens niet uit? Neem gerust contact op!

Waarom Wijgaanonline.nl?

 

Bij Wijgaanonline.nl koop je niet simpelweg een website. Wij gaan met jou de samenwerking aan voor een kickstart van je onderneming. We zorgen ervoor dat je snel over een mooie en goedwerkende website beschikt. Zo helpt Wijgaanonline.nl je te focussen op wat écht belangrijk is.

 

 

Beste prijs/kwaliteit

Een modern design, alles customizable en dat voor een eerlijke prijs. Bij Wijgaanonline.nl kan het. Andere wensen, zoals een website met veel pagina’s of producten? Neem dan contact met ons op.

Volledige controle na oplevering

Zodra je website is opgeleverd kun je via WordPress de website zelf onderhouden. Je kunt dus zelf teksten en afbeeldingen toevoegen, plugins installeren of nieuwe pagina’s aanmaken.

Snelle oplevering

We weten maar al te goed hoe belangrijk het is om snel van start te kunnen gaan. Daarom staat jouw nieuwe website binnen twee weken online!

Responsive design

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet vanaf elk apparaat: desktop. mobiel en tablet. 

 

P

Support van professionals

Heb je een vraag of loop je vast bij het aanpassen van iets binnen je website? Bekijk dan een van onze handleidingen of instructievideo’s. Kom je er nog niet uit? Dan kunnen onze profs je helpen voor €15 per kwartier.

Professioneel UX design

Het is belangrijk dat je website aansluit bij je doelgroep, waardoor je deze makkelijk kunt bereiken. Wij ontwerpen de website zo, dat jouw doelgroep zich volledig thuis voelt op de website.
i

Nederlandse handleiding

Nog  een beginner in WordPress? Geen probleem! Bij oplevering voorzien we je van een handleidingen, zodat je zelf gemakkelijk je website kunt onderhouden. Deze handleidingen bevatten ook instructievideo’s om het te vergemakkelijken.

Google vriendelijk (SEO)

De websites wordt Google vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat jouw website voeldoet aan de technische eisen van Google en dat indexatie wordt vergemakkelijkerd.
Het leven is te kort om middelmatig werk te leveren. Laten we beginnen met creëren.