Standaard Meegeleverd

Wij leveren al onze websites of webshops standaard met deze geweldige features.

Modern Design

Wij bouwen moderne websites die meegaan met de huidige webdesign trends.

Responsive

Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw website er perfect uitziet vanaf elk apparaat: desktop, mobiel en tablet.

Customizable

Zodra je website is opgeleverd kun je de website zelf onderhouden, teksten, afbeeldingen en producten toevoegen, plugins installeren of nieuwe pagina’s aanmaken.

Zoekmachine geoptimaliseerd

De website wordt Google vriendelijk opgeleverd. Dit betekent dat jouw website voeldoet aan de technische eisen van Google.

Domeinnaam

Bij het bestellen van je website krijg je standaard een .com, .nl, .be .de of .eu domeinnaam. Wil je liever een ander domein extensie dan kan dit in overleg.

Hosting & E-mail

In je abonnement zit hosting & e-mail tot 5GB, meer dan genoeg om al je afbeeldingen, video’s of producten te kunnen hosten.

Updates & Back-ups

Wij zorgen dat jouw website altijd is voorzien van de laatste updates en maken dagelijks 5 back-ups zodat er altijd een versie klaarstaat mocht er iets misgaan.

Analytics

We zorgen dat jouw domein gekoppeld is aan Google Analytics zodat je het aantal bezoekers op jouw website gemakkelijk kan monitoren.

Optioneel

Wil jij je website graag laten vullen van content of een marketingcampagne toepassen?

Google My Business

Met een Google My Business-account krijgt u meer dan een bedrijfsvermelding. Via uw bedrijfsprofiel kunt u eenvoudig in contact komen met klanten op Google Zoeken en Maps.

SEO Marketing

Wij zorgen ervoor dat uw website goed scoort binnen de zoekmachines wat leidt naar meer naamsbekendheid en conversie.

Social Media Marketing

Uw doelgroep is ook op social media te vinden! Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf/merk meer bekendheid krijgt op social media.

Huisstijl Ontwikkelen

Vasthouden aan een bepaald palet van kleuren en lettertypen, consistente logo-positionering en het gebruik van dezelfde toon in uw gedrukte en online communicatie zullen allemaal helpen uw professionele houding te verbeteren.

Fotografie

Foto's ter behoeve van een website, product of dienst. Van vastgoed tot productfotografie.

Videografie

Een professionele bedrijfsfilm of animatie laten maken voor uw bedrijf? Creativs zorgt voor A-kwaliteit video content door jarenlange ervaring.

Copywriting

Dé copywriters voor organisaties die de doelgroep willen boeien met relevante inhoud. Wij schrijven, interviewen, creëren of redigeren met focus op uw doelen en imago.