webshop

10 redenen waarom u een e-commerce website zou moeten hebben

In deze tijd, met de groeiende populariteit van internet en technologische vooruitgang, is het veel sneller en gemakkelijker dan ooit om online te kopen en verkopen. Internetgebruikers zijn namelijk niet langer beperkt tot desktopcomputers om onderzoek te doen of e-mails te verzenden maar kunnen op elk moment en locatie een aankoop doen.

Webshop

Mensen gebruiken hun laptops, tablets en zelfs mobiele telefoons om aankopen te doen via internet. Mensen kunnen nu genieten van winkelen en zelfs hun eigen bedrijf runnen vanuit het comfort van hun eigen huis!

Als verkoper met een eCommerce-website kunt u uw klanten over uw bedrijf vertellen, uw producten presenteren en online betalingen doen.

Met de snelle groei van de online markt, zijn hier enkele van de redenen om mee te doen en te beginnen met verkopen op een eCommerce-platform:

1 Wereldmarkt

Met een eCommerce-website, kunt u contact opnemen en uw producten en diensten aanbieden aan klanten over de hele wereld, ongeacht de afstand en tijdzone.

2 Alle uren en dagen geopend

Klanten genieten 24 uur per dag van het gemak om te kunnen kopen wat ze willen en wanneer ze het willen, en u zult geen omzet verliezen met een online winkel die 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend is, vergeleken met fysieke winkel.

3 Verruim uw merk

Diversifieer uw productassortiment en verhoog de verkoop met immateriële goederen zoals eBooks die in uw online winkel kunnen worden verkocht. Klanten kunnen ook bestellingen plaatsen voor gepersonaliseerde artikelen, waardoor het gemakkelijk is om alle benodigde informatie te verstrekken om aan hun eisen te voldoen.

4 Hogere conversieratio

Potentiële kopers zullen eerder aankopen doen wanneer ze hun bestelling direct kunnen plaatsen, in plaats van te wachten tot een gewone winkel opengaat.

5 Marketing via sociale media en zoekmachines

Met een goede SEO (zoekmachine optimalisatie) verschijnt uw website in de topresultaten van zoekmachines zoals Google. Ook bieden sociale media-websites zoals Facebook en Twitter u een platform om vertrouwen op te bouwen bij uw klanten door middel van beoordelingen en beoordelingen, en hen op de hoogte te houden met regelmatige berichten over uw producten en aanbiedingen. Houd uw klanten betrokken bij wedstrijden en deelbare content om nog meer bezoekers naar uw website te trekken.

6 Handiger

Tegenwoordig waarderen klanten het gemak van online winkelen steeds meer. In plaats van urenlang in fysieke winkels te zoeken, kopen mensen nu via internet tijdens pauzes op het werk, voordat de school begint en onder barre weersomstandigheden, al die keren dat het moeilijk zou zijn om naar een winkel in de hoofdstraat te gaan . De aanwezigheid van de markt heeft het voor iedereen gemakkelijker gemaakt, ook voor drukke ouders met kinderwagens en rolstoelgebruikers, om rond te shoppen en beslissingen te nemen over aankopen zonder zich in een omgeving te moeten bevinden die niet volledig toegankelijk is.

7 Minder overhead

Het is zonder twijfel veel goedkoper en gemakkelijker om uw producten en diensten op een e-commerceplatform te verkopen, aangezien eigenaren van online bedrijven geen rekening hoeven te houden met de hoge kosten van winkelverhuur, beveiligingsmaatregelen, energierekeningen en een groot team van personeel. Hierdoor kunt u uw producten tegen concurrerende prijzen verkopen.

8 Minder risico

Met een online winkel kunt u profiteren van een hogere winstgevendheid met minder risico, aangezien u waarschijnlijk een kleiner personeelsbestand nodig heeft met minder kans op winkeldiefstal, malafide werknemers en schade aan goederen die vaak in een fysieke winkel kunnen voorkomen.

9 Personalisatie

U kunt uw website gebruiken om contact te leggen met uw klanten door een persoonlijke service te bieden, zoals het volgen van bestellingen, leveringsbevestigingen en productaanbevelingen op basis van hun bestelgeschiedenis.

10 Aankopen beïnvloeden

Tegenwoordig gaan potentiële kopers naar het internet om rond te shoppen en beslissingen te nemen over wat ze willen kopen en waar ze het willen kopen. Als u uw producten op een website laat zien, vergroot u de kans op verkoop omdat u klanten wilt laten zien waarom uw product geschikt voor hen is.

Het nu opzetten van uw online winkel geeft u een concurrentievoordeel ten opzichte van degenen die de wereld van e-commerce nog niet hebben omarmd, in een tijdperk waarin klanten voortdurend op zoek zijn naar de snelste en gemakkelijkste manieren om te kopen wat ze nodig hebben, terwijl ze tegelijkertijd een drukke levensstijl.

Wij bieden moderne, gebruiksvriendelijke weboplossingen dus neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een eCommerce-website.

 

Laten we beginnen met creëren

Geïnteresseerd in een landingspagina, een mooie website of kan je niet wachten om je producten te verkopen? Wij gaan met jou de samenwerking aan voor een kickstart van je onderneming.